Wasmachine Reparatie

Als de wasmachine het niet doet zorgt dit vaak voor veel ergenis, de huishoudelijke taken kunnen immers niet meer worden uitgevoerd of moeten met de hand worden gedaan.

Vaste kosten, geen verrassingen

U beslist altijd zelf of u uw wasmachine wilt laten repareren. Geen verborgen kosten.

5 dagen beschikbaar tussen 9.00-17.00 uur

Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 9.00 tot 17.00 uur. Goede en snelle service.

Reparatie bij u thuis

Onze monteur komt bij u thuis. Bel direct voor een afspraak. De monteur is vaak binnen 1 werkdag beschikbaar.

Wasmachine reparatie

Wasmachine repareren of nieuwe kopen?

Een vraag die bij ons vaak voorbij komt is of de wasmachine beter gerepareerd kan worden of aan vervanging toe is. Het antwoord verschilt helaas per klant, waardoor deze vaak niet weten waar ze aan toe zijn. Sommige eenvoudige wasmachineproblemen zijn misschien zelf te verhelpen. Wanneer dat niet lukt, is het vanwege de hoge aanschafprijs van  een splinternieuwe wasmachine vaak lonend om een defect apparaat eerst te laten onderzoeken, in plaats van direct een nieuwe te kopen als de machine gebreken vertoont.

Energieverbruik oude en nieuwe wasmachines

Een kapot apparaat repareren is bij huishoudelijke apparaten over het algemeen milieuvriendelijker dan nieuw kopen, omdat het grondstoffen, energie en afval bespaart als er langer mee gedaan wordt. Mocht de wasmachine niet meer te repareren zijn, kunt u natuurlijk niet meer anders dan een nieuwe machine aan te schaffen.

Is de wasmachine nog te repareren?

Bij nieuwere wasmachines met een display, is vaak een storingscode op het scherm te zien bij een defect. Afhankelijk van de code is te achterhalen of voor dit defect een monteur moet komen, of dat u het wellicht zelf kunt oplossen.

Dan kunt u deze vaak vinden in de handleiding van  van uw machines. Wanneer u de gebruiksaanwijzing of handleiding kwijt bent, dan is deze meestal te downloaden op de website van de fabrikant.

Wanneer moet de wasmachine vervangen worden?

Op het moment dat de reparatiekosten niet meer in verhouding staan tot de kosten van een nieuwe wasmachine, of tot de nog te verwachten levensduur, is een nieuwe machine kopen het overwegen waard. Fabrikanten hebben als leidraad dat als de reparatiekosten meer dan 70% van de nieuwwaarde van de machine bedragen, een nieuwe wasmachine kopen waarschijnlijk de betere optie is.

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Twente verrichten wij reparaties.

Enschede, Glanerbrug,Overdinkel, Losser, Lonneker, Oldenzaal, Deurningen, Hengelo (O), Borna, Bornerbroek, Delden, Bentelo, Beckum, Boekelo, Haaksbergen en Buurse.

 
Sluit Menu