Witgoed Reparatie

Onze vakkundige witgoed monteurs helpen u snel, of het nou gaat om een kleine of grote storing onze monteurs weten altijd raad en weten precies wat er nodig is om uw wasmachine of andere witgoed apparaat weer zo goed als nieuw te krijgen.
De reparaties vinden vrijwel altijd plaats bij u thuis. Bel direct voor het maken van een afspraak of vul hier het contactformulier in en een monteur neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Vaste kosten, geen verrassingen

U beslist altijd zelf of u uw witgoedapparaat wilt laten repareren, bij ons heeft u geen verborgen kosten.

5 dagen beschikbaar tussen 9.00-17.00 uur

Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 09:00 tot 17:00. Service van onze witgoed monteurs die u nergens anders vindt!

Reparatie bij u thuis

Onze monteur komt bij u thuis, bel direct voor een afspraak – de monteur is vaak binnen 1 werkdag beschikbaar.

Witgoed Reparatie in Twente

 

Door jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing kunnen wij een reparatie in korte tijd afhandelen en daarmee uw kosten tot een minimum beperken.

Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan zijn we daar duidelijk over. En kiest u bij ons voor een vervangend apparaat, dan betaalt u geen onderzoekskosten.

Reparatiedienst

Onze eigen reparatiedienst bestaat al sinds 2004. Onze buitendienstmedewerkers beschikken over een bedrijfsbus met daarin een grote voorraad aan gangbare onderdelen en het juiste gereedschap om u goed van dienst te kunnen zijn. Daarbij repareren wij in heel Twente.

Mochten er binnen korte tijd na aankoop grote reparaties plaats moeten vinden, dan bieden wij de mogelijkheid om te bemiddelen tussen u en de fabrikant. Wij repareren tijdens de garantieperiode voor Miele, Schulthess, Samsung, Bosch en Siemens. Wij zijn gecertificeerd reparatiebedrijf voor Miele.

Direct reparatie aanvragen

Middels het contactformulier kunt u direct een reparatie aanvragen van bijvoorbeeld uw wasmachine, vaatwasser, vriezer, koelkast, oven of droger.

Wij berekenen geen voorrijkosten en hanteren een vast reparatietarief van €75,00.Is uw apparaat niet te repareren en koopt u bij ons een nieuw apparaat; dan wordt het reparatietarief van de aanschaf afgehaald.

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Twente verrichten wij reparaties.

Enschede, Glanerbrug,Overdinkel, Losser, Lonneker, Oldenzaal, Deurningen, Hengelo (O), Borna, Bornerbroek, Delden, Bentelo, Beckum, Boekelo, Haaksbergen en Buurse.

Sluit Menu