Wasdroger Reparatie

Mijn wasdroger droogt  niet – help!

Een grote ergenis wanneer de wasdroger het opeens niet meer doet…. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Helaas zijn verwarmingsproblemen een van de meest voorkomende problemen die gezinnen ondervinden met hun droger.

Vaste kosten, geen verrassingen

U beslist altijd zelf of u uw wadroger wilt laten repareren. Geen verborgen kosten.

5 dagen beschikbaar tussen 9.00-17.00 uur

Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 9.00-17.00 uur. Goede en snelle service.

Reparatie bij u thuis

Onze monteur komt bij u thuis. Bel direct voor een afspraak. De monteur is vaak binnen 1 werkdag beschikbaar.

Wasdroger Reparatie

Problemen met wasdrogers komen in de praktijk veel voor. De meeste problemen zijn dat een droger niet meer droogt. De oorzaak kan verstopte filters zijn of een knik in de afvoerslang. Dit zijn doorgaans problemen die u zelf eerst kunt checken en oplossen. Mocht dit niet het geval zijn is het noodzakelijk om een ervaren en deskundige monteur naar uw droger te laten kijken. Voor het maken van een reparatie afspraak kunt u ons natuurlijk bellen of het contactformulier invullen.

Een van de meest voorkomende oorzaken van brand in huis is brand in een wasdroger. Laat daarom uw droger repareren door een deskundig persoon. Als de droger niet goed functioneert of u twijfelt aan de werking van het apparaat neem dan contact op met Repson. Dit voorkomt veel ellende. U krijgt een eerlijk en deskundig oordeel hoe het ervoor staat met uw droger. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw droger. 

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Twente verrichten wij reparaties.

Enschede, Glanerbrug,Overdinkel, Losser, Lonneker, Oldenzaal, Deurningen, Hengelo (O), Borne, Bornerbroek, Delden, Bentelo, Beckum, Boekelo, Haaksbergen en Buurse.

 

Sluit Menu